Aiheeseen liittyvät uutiset

Marko Merkkiniemi Business Rovaniemen yrityskehittäjätiimiin

Julkaistu 29.3.2022 13:15

Marko Merkkiniemi (42) on nimitetty Business Rovaniemen yrityskehittäjäksi ja seuraa tehtävässään 13 vuotta rovaniemeläisten yrittäjien neuvojana toiminutta Eija Jussila-Salmea hänen jäädessä eläkkeelle 1.4. alkaen.

merkkiniemi_marko_5769.jpg
Marko Merkkiniemi on Business Rovaniemen uusi yrityskehittäjä.
Taloushallinnon tradenomi ja kansainvälisen kaupan MBA Marko Merkkiniemi on työskennellyt vuodesta 2020 Lapin Yrittäjien omistajanvaihdosasiantuntijana ja sitä ennen ProAgriassa, jossa hän toimi yritysasiantuntijana. Työkokemusta Merkkiniemelle on kertynyt lisäksi muun muassa yritysten talous- ja kehittämisasiantuntijana sekä omasta yrittäjyydestä useiden vuosien ajalta.

Business Rovaniemen yrityskehittäjätiimiin Merkkiniemi lähtee mukaan innolla.

- Odotan työskentelyä rovaniemeläisten yrittäjien kanssa ja toivon, että yrittäjäkenttä ottaa minut hyvin vastaan. Yritysmaailma on aina ollut lähellä sydäntäni, Merkkiniemi toteaa.

Tuore yritttäjäkehittäjä näkee yritysten kehittämispalvelut elintärkeinä, sillä koko kaupungin elinvoima lähtee yrityksistä.

- Toimivien yrityspalveluiden ansiosta koko kaupunki näyttäytyy mielenkiintoisena ja potentiaalisena sijoittumispaikkana muualta tuleville yrityksille, hän kiteyttää.

Jaa sivu