Aiheeseen liittyvät uutiset

Köökki tuo paikalliset herkut kotioville

Julkaistu 8.3.2021 11:47

Arctic Design Weekin oma makufestivaali Köökki toteutuu muotoiluviikolla, vaikka ravintolat ovat suljettuina asiakkailta. Kahdeksan rovaniemeläistä ravintolaa tarjoilee festivaaliviikolla omia paikallisia, ekologisia ja luovia makuelämyksiä kotiinkuljetettuna tai take awayna.

tyrni_banneri_isompi.png

Ruoka ja paikallinen makutarjonta on nostettu osaksi virtuaalisesti järjestettävän Arctic Design Weekin ohjelmistoa. Maaliskuun 22.-28. päivinä kulinarismin harrastajat pääsevät nauttimaan lähellä tuotetuista raaka-aineista ja luovista take away -annoksista, joissa on huomioitu vähähävikkisyys sekä kierrätys. Nämä samat arvot ovat myös arktisen muotoilun ytimessä.

Mukana on kahdeksan ravintolaa: Cafe & Bar 21, Taqueria Yuca, Gustav Kitchen & Bar, Ravintola Koti, Korundi Kitchen & Cafe, Choco Deli, Cafe Rovaniemi ja Restaurant Nabo.

- Haluamme olla aina mukana, kun jotakin tehdään yhdessä. On hienoa tarjota paikallisille koronasulun keskellä ruokaelämyksiä ja uskon, että tulevina vuosina Köökistä voi kehittyä hieno ruokajuhla kaupunkiimme, sanoo yrittäjä Juha Eskelinen, jonka ravintoloista festivaalilla ovat mukana Cafe & Bar 21, Taqueria Yuca ja Gustav Kitchen & Bar.

Ravintolat Köökki-makufestivaaleilla

1. Cafe & Bar 21, Rovakatu 21
cafebar21.fi

 2. Taqueria Yuca, Rovakatu 21
yuca.fi

3. Gustav Kitchen & Bar, Koskikatu 12
gustavkitchenbar.fi

4. Ravintola Koti, Valtakatu 21
hostelcafekoti.fi

5. Korundi Kitchen & Cafe, Lapinkävijäntie 4
korundikitchencafe.fi

6. Choco Deli, Kauppakeskus Rinteenkulma
chocodeli.fi

7. Cafe Rovaniemi, Rovakatu 26
caferovaniemi.net

8. Restaurant Nabo, Valtakatu 21
restaurantnabo.fi

TUTUSTU ARCTIC DESIGN WEEKIN KOKO OHJELMAAN TÄÄLTÄ 

Jaa sivu