Aiheeseen liittyvät uutiset

Ehdota Ro­va­nie­men kau­pun­ki­kes­kus­ta­te­koa – Voit­ta­ja va­li­taan ylei­söää­nes­tyk­sel­lä

Julkaistu 19.4.2022 14:11

Rovaniemellä etsitään jälleen kaupunkikeskustatekoa. Kilpailussa haetaan tekoa, joka on positiivisesti vaikuttanut Rovaniemen keskustaan ja keskustassa oleviin ihmisiin. Voittajan pääsevät valitsemaan kaupunkilaiset yleisöäänestyksessä.

lättis.jpg
Vuoden 2021 Rova­nie­men po­si­tii­vi­sim­mak­si kau­pun­ki­kes­kus­ta­teok­si ää­nes­tet­ty ra­vin­to­la Pub Old Lättis tapahtuma-areenoineen avaa kesäkautensa Kauppatorilla jälleen vappuaattona.

Kilpailun järjestävät Rovaniemen elävä kaupunkikeskusta ry ja kaupunkilehti Uusi Rovaniemi. Kisan tarkoituksena on korostaa kaupunkikeskustan merkitystä Rovaniemellä ja nostaa esille Rovaniemen kehittämistä eteenpäin vieviä ilmiöitä ja tekijöitä.

Kilpailu järjestettiin ensi kertaa viime vuonna. Silloin kilpailun voitti Kauppatorille avattu ravintola Pub Old Lättis.

Kaupunkikeskustatekokilpailu etenee niin, että jokainen voi ensin ehdottaa keskustatekoa kilpailuun. Ehdotuksen sisältö on vapaa. Keskustateko voi olla esimerkiksi onnistunut arkkitehtuuri, upea valaistus, tapahtuma, seinämaalaus tai mikä tahansa kaupunkilaisia ilahduttanut tai keskustan viihtyisyyttä lisännyt teko.

Lähetä ehdotus

Laadi ehdotus selkeästi yhdelle A4:n sivulle mahdollisine valokuvineen. Liitä mukaan ehdotuksen antajan nimi yhteystietoineen.

Palauta ehdotuksesi osoitteeseen miia.taivalantti@rovaniemi.fi, rovaniemenkaupunkikeskusta.fi/ota-yhteytta tai postitse osoitteeseen Business Rovaniemi / Kaupunkikeskustan kehittämistyö, Ainonkatu 1, 96100 Rovaniemi.

Jaa sivu