Aiheeseen liittyvät uutiset

Attention! Suuri hyväntekeväisyystapahtuma tuo muotia ja musiikkia Lordin aukion sunnuntai-iltaan

Julkaistu 17.3.2023 13:00

Arctic Design Week tarjoaa yhteensä yli 80 tapahtumaa. Viikko huipentuu sunnuntai-iltana Lordin aukiolla suureen Attention! -juhlaan, johon kaikilla kaupunkilaisilla ja matkailijoilla on vapaa pääsy. Ukrainan sodan uhreille varoja keräävän hyväntekeväisyystapahtuman lumisella catwalkilla nähdään tänäkin vuonna pohjoisen mystiikkaa tihkuva muotinäytös, Arctic Fashion Show. Ilta päätetään iloisissa tunnelmissa, kun meänkielisen reggaeyhtye The Meänland valtaa esiintymislavan.

ADW-27.3.2022130.jpg
Arktista lumoa lavan täydeltä luvassa sunnuntai-illan muotinäytöksessä.

Lordin aukion yleisö pääsee nauttimaan koko illan täydeltä Lapin arktisesta mystiikasta ja lumosta sekä Pohjois-Suomen sekä valtakunnallisten yritysten ja muotisuunnittelijoiden luomuksista. Arctic Fashion Show’ssa nähdään myös Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan opiskelijoiden innovatiivisia mallistoja, joiden yhtenä kantavana teemana on vastuullisuus ja kestävä kehitys.

Ammattimallien lisäksi Fashion Model Agencyn tuottama muotishow tuo catwalkille lappilaisia malleja ja arktisuuden teema tulee näkymään kaikessa aina mallistoja, stailauksia, musiikkia sekä visuaalista ilmettä myöten.

Koko tapahtuma on hyväntekeväisyystapahtuma, jolla kerätään varoja Ukrainan sodan uhreille. Keräysvarat käytetään Ukrainassa ja sen naapurimaissa muun muassa lasten suojaamiseen talven kylmyydeltä.

Attention! -juhla toteutetaan yhteistyössä 20-vuotisjuhlavuottaan viettävän Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy:n kanssa.

Attention! Fashion & Music Event for Peace

Su 26.3.2023 18.00- 20.30
Lordin aukio, Maakuntakatu 29-31, 96200 Rovaniemi
Vapaa pääsy. 

ADW-27.3.2022178.jpg
Tänäkin vuonna Attention -show tekee hyvää: tapahtumassa kerätään varoja Ukrainan sodan uhreille.

Jaa sivu