Aiheeseen liittyvät uutiset

Arctic Design Weekin juhlavuoden kunniaksi kaikki kaupunkilaiset ja matkailijat on kutsuttu avajaisjuhlaan maanantaina 20.3. klo 20-21

Julkaistu 16.3.2023 10:00

Maanantai-iltana 20. maaliskuuta alkaen kello 20 vietetään Tiedekeskus Pilkkeen ja Arktikumin aukiolla maailman pohjoisimman muotoiluviikon maksutonta, näyttävää avajaisjuhlaa, jota tähdittää laulaja, lauluntekijä ja multi-instrumentalisti Osmo Ikonen.

Northern lights by Museum Science Centre Arktikum, Rovaniemi Lapland Finland (2) (1).jpg
Luvassa visuaalinen ilta Arktikumin ja Pilkkeen aukiolla. Kuva: Visit Rovaniemi
- Toivottavasti yleisö tulee sankoin joukoin nauttimaan upeasta konsertista, mutta myös kauniisti juhlavalaistusta aukiosta. Maagista tunnelmaa tapahtuma-areenalle tuo myös Arttu Niemisen videotaide, jota projisoidaan Arktikumin seinään, kertoo tapahtuman tuottaja Touko Heikkinen Metsähallitukselta.

Kaikelle kansalle on tarjolla myös lämmintä mehua ja pullaa, musiikkia, 15 vuotta täyttävän muotoiluviikon kohokohtien muistelua ja yhdessäoloa kello 20-21. Osmo Ikosen puolen tunnin mittaiseen ulkoilmakonserttiin huipentuviin avajaisiin on vapaa pääsy.

- Kaikille avoimilla avajaisilla haluamme herätellä suurta yleisöä osallistumaan maanantaina alkavan Arctic Design Weekin tarjoamiin, monipuolisiin tapahtumiin. Olemme designviikon kumppani ja koko meidän talollemme ja sen toiminnoille muotoilulla on hyvin merkittävä rooli, kertoo tiedekeskus Pilkkeen päällikkö Heikki Hepoaho.
Osmo-Ikonen_2_kuva_-Atte-Malaska.jpg
Osmo Ikonen kattaa upean, puolen tunnin ulkoilmakonsertin Arctic Design Weekin avajaisyleisölle. Kuva: Atte Mäläskä

Jaa sivu