Minimani-ketjun suunnitelmissa uusi hypermarket Rovaniemelle

Minimani-ketjun aikomus on laajentaa liiketoimintaansa Rovaniemen kasvavalle markkina-alueelle. Minimani harjoittaa tällä hetkellä menestyksellisesti kauppaa Kokkolassa, Vaasassa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Lempäälässä sekä verkkokaupan minimani.fi kautta koko Suomessa.
Kuvassa Vaasan Minimani-hypermarket.
Kuvassa Vaasan Minimani-hypermarket.

Minimani Yhtiöt Oy on tehnyt suunnittelua varten varaushakemuksen Rovaniemen Lampelan alueella sijaitsevasta kaupungin omistamasta tontista. Minimani kartoittaa mahdollisuutta rakentaa uudenajan ruoka- ja käyttötavarakauppa palvelemaan kuluttajia Lapin maakuntakeskuksessa. Minimani tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman ruoka- ja päivittäistavaratuotteita edulliseen hintaan. Keskiössä ovat edulliset merkkituotteet, puhdas suomalainen ruoka ja tietenkin hyvät hedelmä- ja vihannesvalikoimat sekä aina tuore leipä.

Minimani ostaa tavarat pääosin suoraan tavarantoimittajilta ilman välikäsiä. Tehokas logistiikka takaa edullisen hintatason.

– Jatkuvasti uudistuvista käyttötavaravalikoimista asiakkaamme löytävät perusvalikoimien lisäksi erilaisia ja mielenkiintoisia tuotteita muista kaupan ryhmistä poikkeavien hankintakanavien ansiosta, kertoo toimitusjohtaja Heikki Tynjälä. Minimanin laajat kodintavaran, sisustamisen, vapaa-ajan, työkalujen ja muun käyttötavaran valikoimat yhdessä ruuan ja päivittäistavaran kanssa muodostavat 100 000 nimikkeen valikoiman, josta on varaa valita.

– Vaikka Minimani on iso kauppa, suunnittelu tehdään niin, että kaupassa on mahdollisimman helppo ja mukava asioida, vakuuttaa Tynjälä.

mm vsa hevi 22102018

Uutta tekniikkaa ja ympäristöystävälliset kylmälaitteet

Minimani siirtyy kaupoissaan uusiin ympäristöystävällisiin kylmäjärjestelmiin, mikä mahdollistaa luopumisen ilmakehälle vaarallisista vanhoista kylmäaineista. Minimani panostaa muutoinkin tehokkaaseen energiankäyttöön ja kantaa näin vastuutaan ympäristöstä. Minimaneissa hyödynnetään uutta tekniikkaa myös automaattisten tilausjärjestelmien, digitaalisten hinnannäyttöjen ja automaattikassojen muodossa.

Rovaniemen markkina-alue kiinnostaa

Minimani-ketjun aikomus on laajentaa liiketoimintaansa Rovaniemen kasvavalle markkina-alueelle. Minimanin toiminnan valtteina ovat luotettavuus, helppo asiointi, merkkituotteet ja edullisuus. Hypermarket-kauppa on paikkakunnalla aina merkittävä työllistäjä.

– Rovaniemellä tulisimme työllistämään suoraan noin 50 kaupan alan ammattilaista. Välilliset työllisyysvaikutukset nousisivat lisäksi kymmeniin huollon, ylläpidon, kuljetuksen ja muiden toimintojen muodossa. Uskomme, että toimintatapamme ja vastuullisuutemme sopisivat yhteen arktisen, elinvoimaisen ja toimeliaan Rovaniemen kaupungin ja alueen asukkaiden kanssa, arvioi toimitusjohtaja Heikki Tynjälä

LISÄTIEDOT:       
Minimani Yhtiöt Oy
Toimitusjohtaja Heikki Tynjälä, puh. 0400 237 282
Kiinteistöpäällikkö Pekka Haapanen, puh. 040 507 7330