Lapland Hotels Sky Ounasvaara ja Sky Kitchen and View -ravintola avasivat ovensa täysin uudistettuna

Klassikko palasi Lapin huipulle

Lapland Hotels Sky Ounasvaara on avannut ovensa uudistuneena vuoden 2020 alusta. Remontin myötä hotelli on noussut uudelle, ympäristönsä arvoiselle tasolle. Myös kokoustilat ja maineikas Sky Kitchen & View -ravintola ovat kokeneet mittavan uudistuksen.

Lapland Hotels Sky Ounasvaara on avannut ovensa uuteen talvikauteen entistä ehompana. Hotelli on kokenut laajamittaisen remontin, jossa klassinen hotelli tuotiin nykypäivään rakennuksen henkeä kunnioittaen. Sisustuksessa korostuvat harmoniset ja maanläheiset pohjoisen luontoon sointuvat sävyt. Upealla paikalla Ounasvaaran huipulla sijaitsevan hotellin suurista ikkunoista aukeaa upeat näköalat.

– Halusimme päivittää hotellin ilmeen tähän päivään sen ikonista ulkomuotoa vaalien. Lopputulos on upea ja se sulautuu luontevasti osaksi ympäröivää maisemaa. Ympäröivä luonto ja ikkunoista sisään tulvivat pohjoisen valoilmiöt ovat tärkeä osa hotellin sisustusta ja tunnelmaa, Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta sanoo.

Hotellihuoneiden ja yleisten tilojen lisäksi Sky Ounasvaaran kokoustarjonta on uudistunut. Nyt tarjolla on 100 hengen auditorion lisäksi myös kolme pienempää kabinettia.

Sky Kitchen & View -ravintola Suomen ykköskaartiin entistä vahvempana

Sky Kitchen & View -ravintola on saanut remontissa uudet puitteet ja samalla ravintolan tasoa on nostettu entisestään. Painotus puhtaisiin ja ainutlaatuisiin pohjoisen luonnon antimiin säilyy ennallaan. Jatkossa tasokkaassa ravintolassa tarjoillaan kolmen ja viiden ruokalajin yllätysmenuja. Yllätysmenujen rinnalla on saatavilla hieman rennompi bistrolista.

– Lopputulos on erittäin tasokas. Voin ylpeänä sanoa, että Lapin tunnetuin ravintola palaa uudistuneena sinne huipulle, minne se kuuluukin – Rovaniemen ykköseksi ja myös valtakunnallisesti Suomen ykkösravintoloiden joukkoon, Lapland Hotelsin keittiömestari Tero Mäntykangas sanoo.

– Olemme uudistaneet ravintolan täysin. Tarjolla on entistä upeampia ja yllätyksellisempiä makuelämyksiä. Moderni lappilainen pääsee nyt tasokkaasti esille, Mäntykangas jatkaa

Myös ravintolan ilme on muuttunut modernimmaksi, mutta ravintolasalin suurista ikkunoista avautuva lappilainen luonto värittää jatkossakin ravintola-asiakkaiden vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa maisemaa.

https://www.laplandhotels.com/FI/lapin-hotellit/rovaniemi/lapland-hotels-sky-ounasvaara.html

LISÄTIETOJA:
Ari Vuorentausta
Toimitusjohtaja, Lapland Hotels ari.vuorentausta@laplandhotels.com

Tero Mäntykangas
Keittiöpäällikkö, Lapland Hotels tero.mantykangas@laplandhotels.com