Kissakahvila Freija muuttaa uusiin tiloihin ja laajentaa omaa kahvipaahtimoaan

KUVASSA: Freijan asiakkaiden rapsutettavat: Ludwig (vas.), Vincent ja Musti.

Kissakahvila Freija muuttaa heinäkuun puolessa välissä uuteen osoitteeseen Rovakatu 25-27. Sampokeskusta vastapäätä sijaitsevien tilojen myötä kissakahvilan oma kahvipaahtimo ja myymälä saavat enemmän tilaa, ja myyntiin tulee myös erilaisia kahveja eri puolilta maailmaa.

”Kahvilamme kissojen mukaan nimetyt kahvit paahdetaan itse kuten kaikki tarjoamamme kahvit. Emme tee kahvisekoituksia vaan myymme aina alkuperäiskahveja” kertoo yrittäjä Katri Säkö-Arias.

Kahvilan asiakkaita ilahduttaa uudessakin osoitteessa neljä kissaa, Vincent, Ludwig, Cecilia ja Musti. Ne ovat nyt reilun vuoden ikäisiä.

”Kissamme nauttivat asiakkaiden huomiosta, leikkimisestä ja rapsutuksista”, kertoo Säkö-Arias.

Kissakahvila Freijan yksi erikoisuus ovat sushit, jotka valmistaa japanilainen kokki. Tarjolla on myös kotitekoisia leivonnaisia, Sia-jäätelöä sekä Honkajoen panimon ja Lapin panimon virvoitusjuomia.

Kissaihmiset löytävät kissatuotteita kissatyynyistä kissasukkiin ja kissakelloihin. Ainoana Suomessa kahvila myy Go Cat -kissanleluja, jotka on valmistettu täkäläisestä poronkarvasta.

”Kissan ruokintaankin meiltä saa vinkkejä ja näytteitä. Meillä on myynnissä myös kissanruokaa, joka on vehnätöntä ja sokeritonta.”

Kahvilan kissojen mukaan nimetyt kahvit.

 


Lisätietoja:
Katri Säkö-Arias puh. 045 880 1299