Heinin uratarina Rainmakerilla kannustaa nuoria työkavereita

”Ei ole erityisen tärkeää, mitä sinä olet tehnyt ja missä. Kiva jos olisit asiakkaiden kanssa työskennellyt, ehkä myynnissä tai jossain läheisessä roolissa. Loppujen lopuksi sekään ei ole niin tärkeää. Ennen kaikkea haluamme kuulla mistä sinä unelmoit ja miten sinä kukoistat. Se kiinnostaa”.

Näin persoonallisin sanakääntein on rekrytoinut työntekijöitään Rainmaker, joka työllistää jo yli tuhat ihmistä eri puolilla Suomea. Heistä 46 työskentelee Rovaniemen toimipisteessä uusissa tiloissa Postikadulla, johon yritys muutti joulukuussa.

Yksi Rovaniemen nuorekkaan Rainmaker-tiimin työntekijöistä on Heini Granroth (36), jonka työura alkoi maaliskuussa 2015 Helsingin Sanomien puhelinmyyjänä.

”Tykkäsin todella paljon lehtimyynnistä, koska olin siinä hyvä. On mukavaa saada tulosta aikaan ja tienata hyvin”, kertoo Heini.

Hän haluaa kumota huhuja. Huonosta maineesta kärsivien puhelinfirmojen käytännöt eivät hänen kokemuksensa mukaan koske Rainmakeria.

”Moni ei tiedä, että lehtien puhelinmyyjilläkin on Rainmakerilla hyvä pohjapalkka. Luotettava työnantaja myös ajattelee työntekijöitään. Jokaista työntekijää tuetaan ja sparrataan. Ja esimerkiksi tämä uusi toimitila vastaa työyhteisömme toiveisiin lisätilasta. Uusissa tiloissamme on myös parempi sisäilma ja huippuakustiikka”, Heini sanoo.

Rainmakerin Suosikki-lehteä muistuttava henkilöstö lehti kertoo talon tunnelmasta.
Rainmakerin Suosikki-nuorisolehden keskiaukeaman julisteineen mieleen tuova henkilöstölehti kertoo talon tunnelmasta.

 

HEINI KEHUU myös talon mahdollisuuksia edetä urallaan. Hesarin myyntitykille tarjottiin loppuvuodesta 2017 mahdollisuutta siirtyä yritysmyyntiin ja kuukausipalkkaan bonuksineen.

”Tällä hetkellä hoidan hotelliketjun yritysmyyntiä vahvistaen annettuja tarjouksia sekä tehden lisätarjouksia yritysasiakkaille. Minusta on mukavaa päästä kokeilemaan uutta ja saada uusia työtehtäviä.”

Uusia haasteitakin enemmän Heini arvostaa hyvää työporukkaa, jossa viihtyy. Tällä hetkellä Rovaniemen toimipisteen henkilöstö on keski-iältään noin 25 vuotta. Parhaiten ehkä lehtien puhelinmyynnistä tunnettu talo tarjoaa yllättävän monipuolisia työpaikkoja aina taloushallinnosta henkilöstöpalveluihin. Pian työntekijöille avautuu mahdollisuus myös ulkomaan työkokemuksen kartuttamiseen, sillä Rainmaker avaa tämän kevään aikana toimiston Espanjan Torreviejaan. Sinne rekrytoidaan noin 50 työntekijää.

Rainmaker tulee rekrytoimaan Rovaniemelle alkuvuodesta jälleen 10 uutta työntekijää myyntiprojektien pariin sekä 3 hengen tiimin palkanlaskentaan. Lisäksi tarjolla on kesätyöpaikkoja. Rekrytointitilaisuus toteutetaan torstaina 1.2.2018 aivan uudella tavalla onlinessa. Chatin kautta työnhakijat ja työnantaja pääsevät keskustelemaan reaaliaikaisesti ja yksityisviestein. Esimerkiksi työhaastatteluaikoja voidaan sopia chatissa. Online-rekrytointitapahtuma toteutetaan yhteistyössä Lapin TE-toimistonAamos Group Oy ja Rovaniemen Kehityksen Oy:n kanssa.

ONLINE-rekrytointitapahtuma 1.2.2018 klo 13-15 osoitteessa http://rainmaker.fi/liverekry/

 

Rainmakerin toimistopäällikkö Markus Kauhanen
Rainmakerin toimistopäällikkö Markus Kauhanen Rovaniemen uusissa tiloissa.