Ständipaikkoja vapaana! Sulla on Talenttii! -koulutus- ja työllistymismessut Santaparkissa

Joulupukin kotiluola Santapark täyttyy 6. marraskuuta 2019 koulutusmahdollisuuksista, yrittäjistä, yrityksistä sekä muusta palvelu- ja tuotetarjonnasta.

“Muutamat erilaiset tilaisuudet järjestäneenä voi sanoa, että nämä koulutusmessut ovat lähinnä sydäntäni. On hienoa, että voin tällä tavoin auttaa nuoria kenties löytämään heidän tulevan koulutuslinjansa tai jopa tulevan ammattinsa.”, tapahtumaa koordinoiva Markus Pellikka sanoo.

Nyt järjestettävät Sulla on Talenttii -koulutus- ja työllistymismessut pidetään jo kolmannen kerran SantaParkissa, Rovaniemellä. Keskiössä on jatkokoulutustarjonta 9-luokkalaisille sekä lukio- ja ammattikoululaisille. Kaikki Rovaniemen alueen 9-luokkalaiset osallistuvat messuille.

“Odotamme noin 1500 osallistujaa sekä viime vuotiseen tapaan lähes 40 näytteilleasettajaa”, arvioi Pellikka.

Ilmoittautumislomake https://forms.gle/UDBKDMYBXTR9CZxQ9

LUE LISÄÄ: talenttii.fi

Taitaja 9 -kilpailun paikalliskarsinta kisataan messuareenalla 

Taitaja9-kilpailu on hyväntuulinen ja reipas tapahtuma, joka tempaa mukaansa 7.-9. luokkalaiset kilpailijat kuin kannustusjoukotkin. Kilpailu on koko yläkoulun kisa, jossa kilpaillaan kolmihenkisin seka-, poika- tai tyttöjoukkuein. Kilpailussa on erilaisia tehtäviä, mitkä oppilaat joutuvat ratkaisemaan hyvällä ryhmätyöllä. Tehtävien ratkaisussa tarvitaan myös näppäryyttä, osaamista ja nopeutta. Tehtävät liittyvät eri ammateissa tarvittaviin taitoihin. Jokainen alueen koulu voi lähettää kilpailuun kaksi kolmen henkilön joukkuetta.

Rovaniemen paikalliskarsinnan kaksi parasta joukkuetta pääsee Oulussa tammikuussa järjestettävään aluekilpailuun karsimaan Pohjois-Suomen edustajien paikoista SM-kisoihin. Kaksipäiväinen loppukilpailu järjestetään valtakunnallisen Taitaja2020 Jyväskylä -tapahtuman yhteydessä Messu- ja tapahtumakeskus Paviljongissa 12.-13.5.2020. Lisätietoja kilpailuista osoitteesta https://taitaja2020.fi/fi/lajit/taitaja9/taitaja9

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneita ovat mm Talous ja nuoret TAT www.tat.fi ja Nordea www.nordea.fi/vastuullisuus

Haluatko osallistua näytteilleasettajana koulutusmessuille? Ota yhteyttä: Markus Pellikka, 0405932461 markus.pellikka@gmail.com    Linkedin