Eväitä yritystoiminnan aloittamiseen

Oletko aikeissa perustaa yrityksen Rovaniemelle? Meiltä saat maksuttomasti henkilökohtaista käytännön apua ja neuvontaa liikeideasi jalostamiseen ja uuden yrityksen rekisteröimiseen. 
Mitä aiemmin olet yhteydessä yrityskehittäjäämme, sitä paremmat eväät saat yritystoiminnan aloittamiseen.

Neuvomme alkavia yrittäjiä käytännönläheisesti mm.

 • liikeidean arvioinnissa
 • liiketoimintasuunnitelman laatimisessa
 • kannattavuuslaskelmien laatimisessa
 • rahoituksen ja starttirahan hakemisessa
 • myynnissä ja markkinoinnissa
 • talous-, vero- ja lupa-asioissa
 • verkostoitumisessa
 • yrityksen rekisteröimisessä

Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaa, niin viedään yhdessä liikeideasi kohti menestyvää liiketoimintaa. Toimintamme on 
luottamuksellista ja tavoitteellista, mutta sujuvaa ja mutkatonta. 

Ennen tapaamista voit perehtyä yritystoiminnan perusteisiin sekä valmistella liiketoimintasuunnitelmaa. Alla olevista pikalinkistä löydät lisätietoa sekä hyviä mallipohjia tarvittaviin suunnitteluvaiheisiin.    

  BUSINESS ROVANIEMI - ELINVOIMAPALVELUIDEN KOTI

  Business Rovaniemi on yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia palveleva koko kaupungin elinkeino- ja yrityspalveluyksikkö. Yrityksille tarjottavia kehittämis- ja rahoituspalveluita on uudistettu sekä luotu sähköisiä palvelu- ja maksatusjärjestelmiä asioinnin sujuvoittamiseksi. Business Rovaniemi palvelee aivan ydinkeskustassa, Ainonkatu 1:ssä.

  Aiheeseen liittyvät uutiset
  • 10.1.2022

   Työ kaupunkikeskustan kehittämiseksi etenee

   Kaupunkikeskustan kehittämisestä on syksyn 2021 aikana keskusteltu Rovaniemellä erilaisilla kokoonpanoilla. Seuraavaksi päätetään siitä, missä muodossa kehittämistyötä viedään jatkossa eteenpäin – yhdistyksen, osuuskunnan vai toimikunnan muodossa.
  • 3.1.2022

   Rovaniemeläinen ohjelmistotalo Sohova laajentaa edelleen ostamalla digitoimisto Agenda Helsinki Oy:n

   Rovaniemeläinen ohjelmistotalo Sohova Oy jatkaa kasvuaan ostamalla helsinkiläisen digitoimiston Agenda Helsinki Oy:n. Yrityskaupan myötä Agenda Helsinki Oy:stä tulee alkuun rovaniemeläisyhtiön tytäryhtiö, mutta toiminnot on tarkoitus fuusioida nopeasti jo kuluvan kevään aikana.
  • 18.1.2021

   Uusia kasvoja: Marko Merkkiniemi on yrittäjien tukena omistajanvaihdoksissa

   Omistajanvaihdoskoordinaattori -hankkeen projektipäällikkönä keskellä koronaa Lapin Yrittäjät ry:ssä työnsä aloittanut rovaniemeläinen Marko Merkkiniemi (40) uskoo, että yrittäjien luonnollisen ikääntymisen ohella juuri korona on osaltaan jouduttanut isoja päätöksiä. Elämäntyöstä luopuminen on yrittäjälle usein raskas prosessi, jossa kanssakulkija ja neuvonantaja on merkittävä tuki.
  • 25.11.2020

   Uusia kasvoja kaupungissa: Jan Palo haluaa olla yrittäjien apuna muuttuvassa maailmassa

   Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy on saanut jälleen uuden toimitusjohtajan Saara Saaren siirryttyä kaupungin talous- ja rahoitusjohtajaksi. Liike- ja toimistotiloja sekä teollisuushalleja yrityksille vuokraavaa yhtiötä johtaa nyt vahvan yrittäjätaustan omaava Jan Palo (47).
  Lisää uutisia
  Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava
  Ota yhteyttä

  Business Rovaniemi

  Yrityskehittäjämme palvelevat kaupungin ydinkeskustassa.

  Ainonkatu 1, 96200 ROVANIEMI,
  2. kerros

  Aukioloajat

  Ma - Pe: 08:00 - 16:00

  Kaikki tiedot