Eväitä yritystoiminnan aloittamiseen

Oletko aikeissa perustaa yrityksen Rovaniemelle? Meiltä saat henkilökohtaista apua ja neuvontaa liikeideasi jalostamiseen. 
Mitä aiemmin olet yhteydessä yrityskehittäjäämme, sitä paremmat eväät saat yritystoiminnan aloittamiseen.

Neuvomme alkavia yrittäjiä käytännönläheisesti mm.

 • liikeidean arvioinnissa
 • liiketoimintasuunnitelman laatimisessa
 • kannattavuuslaskelmien laatimisessa
 • rahoituksen ja starttirahan hakemisessa
 • myynnissä ja markkinoinnissa
 • talous-, vero- ja lupa-asioissa
 • verkostoitumisessa
 • yrityksen rekisteröimisessä

Varaa aika maksuttomaan yritysneuvontaa, niin viedään yhdessä liikeideasi kohti menestyvää liiketoimintaa. Toimintamme on 
luottamuksellista ja tavoitteellista, mutta sujuvaa ja mutkatonta. 

Ennen tapaamista voit perehtyä yritysoiminnan perusteisiin sekä valmistella liiketoimintasuunnitelmaa. Alla olevista linkistä löydät lisätietoa.    

  BUSINESS ROVANIEMI - ELINVOIMAPALVELUIDEN KOTI

  Business Rovaniemi on yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia palveleva koko kaupungin elinkeino- ja yrityspalveluyksikkö. Yrityksille tarjottavia kehittämis- ja rahoituspalveluita on uudistettu sekä luotu sähköisiä palvelu- ja maksatusjärjestelmiä asioinnin sujuvoittamiseksi. Business Rovaniemi palvelee aivan ydinkeskustassa, Ainonkatu 1:ssä.

  Aiheeseen liittyvät uutiset
  • 8.3.2021

   Yrittäjä, täsmennä yrityksesi toimiala nyt – Säästät satoja euroja

   Nyt seuraavan kahden vuoden aikana voi maksuttomasti muuttaa toiminimen kuvaamaan niitä toimialoja, joita oikeasti käyttää. Yrityksen toimialaa on voinut tarkentaa patentti- ja rekisterihallitukseen maksutta vuoden vaihteesta lähtien. Normaalin muutoksen hinta on 275 € tai 380 €.
  • 8.3.2021

   Köökki tuo paikalliset herkut kotioville

   Arctic Design Weekin oma makufestivaali Köökki toteutuu muotoiluviikolla, vaikka ravintolat ovat suljettuina asiakkailta. Kahdeksan rovaniemeläistä ravintolaa tarjoilee festivaaliviikolla omia paikallisia, ekologisia ja luovia makuelämyksiä kotiinkuljetettuna tai take awayna.
  • 2.3.2021

   Arctic Design Weekillä palkitaan Vuoden 2021 muotoiluintensiivisin yritys - Voittajaa voi äänestää kuuden ehdokkaan joukosta verkossa

   Rovaniemellä järjestettävä maailman pohjoisin muotoiluviikko toimii alustana monille arktisen muotoilualan tunnustuksille ja kilpailuille. Vuoden muotoiluintensiivisin yritys -palkinto on Arctic Design Weekin jakama tunnustus onnistuneista muotoiluteoista. Tänä vuonna palkinto jaetaan muotoilua rohkeasti ja ennakkoluulottomasti hyödyntävälle yritykselle, joka on omaksunut arktisuuden osana liiketoimintaansa.
  • 25.2.2021

   KUTSU: Keskustan kehittämiskahvit – Miltä näyttää keskustan kesä?

   Miltä näyttää Rovaniemen keskustan kesä? Maaliskuun 3. päivän kehittämiskahveilla luvassa teemaan johdatteleva katsaus Rovaniemen kaupunkikeskustan elinvoiman kehittymisestä sekä käytännön neuvoja terassi- ja tapahtumalupiin liittyen.
  • 24.2.2021

   Rovaniemen perinteiset kevätmarkkinat peruttu koronavirustilanteen vuoksi

   Rovaniemen perinteisten, kolmipäiväisten kevätmarkkinoiden oli määrä avautua 16. maaliskuuta Kauppatorilla. Koronavirustilanteesta johtuen markkinat joudutaan nyt perumaan.
  • 23.2.2021

   Palvelualan digivalmennus alkaa 15. helmikuuta

   Digitaaliset alustat ja ratkaisut sekä digitaalinen markkinointi ja myynti voivat olla palvelualan yritykselle pelottavakin asia. Nyt on tilaisuus ottaa reilu askel eteenpäin digitaalisuuden tiellä: palvelujen digitaalisen markkinoinnin ja myynnin tehovalmennus alkaa 15.2.2021. Webinaareihin ja workshopeihin perustuva valmennus on maksuton.
  • 12.2.2021

   Maaliskuinen Arctic Design Week tavoittelee ennätysyleisöä lähes ilman liveyleisöä

   Maailman pohjoisinta muotoiluviikkoa on muotoiltu koronaa kestäväksi, jotta pandemia ei estäisi maaliskuisen tapahtumaviikon toteuttamista. Voiko festivaaliviikko toteutua ilman liveyleisöä?
  • 18.1.2021

   Uusia kasvoja: Marko Merkkiniemi on yrittäjien tukena omistajanvaihdoksissa

   Omistajanvaihdoskoordinaattori -hankkeen projektipäällikkönä keskellä koronaa Lapin Yrittäjät ry:ssä työnsä aloittanut rovaniemeläinen Marko Merkkiniemi (40) uskoo, että yrittäjien luonnollisen ikääntymisen ohella juuri korona on osaltaan jouduttanut isoja päätöksiä. Elämäntyöstä luopuminen on yrittäjälle usein raskas prosessi, jossa kanssakulkija ja neuvonantaja on merkittävä tuki.
  Lisää uutisia
  Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava
  Ota yhteyttä

  Business Rovaniemi

  Yrityskehittäjämme palvelevat kaupungin ydinkeskustassa.

  Ainonkatu 1, 96200 ROVANIEMI,
  2. kerros

  Aukioloajat

  Ma - Pe: 08:00 - 16:00

  Kaikki tiedot