Apua rekrytointiin ja osaamisen lisäämiseen

Osaavan työvoiman saatavuus on kriittinen menestystekijä kaupungin kasvussa ja elinvoimassa. Meillä Rovaniemellä tämä turvataan tiiviillä yhteistyöllä yritysten, kaupungin, koulutusorganisaatioiden sekä TE-hallinnon välillä.

Työvoiman saatavuutta edesauttaa positiivinen väestökehitys ja kaupungin asema alueen osaamisen keskittymänä. Kaupunkimme ammatilliseen sekä ammattikorkeakoulu- että yliopistotasoiseen koulutukseen hakeudutaan laajalti maakunnasta ja muualta Suomesta. Rovaniemi kiinnostaa myös kansainvälisiä opiskelijoita. Monipuoliset opiskelumahdollisuudet helpottavat työvoiman saatavuutta ja saavat nuoret pysymään seutukunnassamme.

Rovaniemen etu on myös elinkeinorakenteen monipuolisuus, jolloin tulevaisuus ei ole kiinni yhdestä isosta toimijasta tai toimialasta. Suurimpia työllistäjiämme ovat sosiaali- ja terveydenhuolto, vähittäiskauppa ja matkailu sekä koulutus- ja julkinen hallinto.

Olemme Rovaniemen kaupungissa nostaneet kaupunkistrategiaan ja kasvuohjelmaan runsaasti toimenpiteitä, joilla pyrimme vahvistamaan elinvoimaisia ja monipuolisia elinkeinoja sekä edistämään työllisyyttä. Elinvoiman kehittäminen ja työllisyyden edistäminen on nostettu aiempaa selkeämmin yhteiseksi kokonaisuudeksi, jolloin pystymme vastaamaan käsi kädessä sekä elinvoiman että työllisyyden edistämisen tarpeisiin. Yhteisistä alustoista hyvinä esimerkkeinä toimivat tämä sivusto toimijoineen sekä Osaamo- ja Ohjaamotoiminta, jotka tuovat konkreettisesti yhteen sekä työnantajien ja työvoiman käyttään kaikki kaupungin työllisyyspalveluiden, TE-palveluiden, oppilaitosten ja muiden verkostojen palvelut.

Autamme rekrytoinnissa

”Olemme Rovaniemellä innovoineet eri toimijoiden kanssa yhteistyössä osaavan työvoiman saatavuuteen liittyviä palveluja. Haluamme olla sujuva kumppani yritysten kasvussa ja kehityksessä. Osaamossa meiltä löytyy resursseja auttaa rekrytoinnissa. Ota yhteyttä!” projektipäällikkö Joni Minkkinen

Lue lisää
Ota yhteyttä yritysneuvojiimme
-
-
Lisää uutisia
Edellinen 1 2 3 4 5 6Seuraava

account_balanceTyöllisyyspalvelut

Avoinna:
tyollisyyspalvelut@rovaniemi.fi

Henkilöt: