Aito yhteistyöalusta

Likiliike on aktiivinen rovaniemeläinen yritysyhteistyön ja -toiminnan alusta, jonka palveluajatuksena on syventää kotiseuturakkautta ja rakentaa tunnesidettä paikallisuuteen.  Yhteisö koostuu takuulla paikallisista, sertifioiduista toimijoista, jotka yhdessä elävöittävät ja rikastuttavat Rovaniemen kaupunkielämää eri yhteistyökeinoin. 

Kaupunkimme Likiliikkeeseen kuuluu nyt jo yli 200 aidosti paikallista jäsentoimijaa lähes kaikilta toimialoilta: mukana on laaja kirjo vähittäistavarakauppoja, kivijalka- ja erikoisliikkeitä, ravitsemus- ja matkailutoimintaa, kulttuuria, terveys- ja hyvinvointipalveluja
sekä runsaasti erilaisia yrityspalveluihin keskittyneitä osaajia. Kaupungin lisäksi Likiliikkeen kumppaneina toimivat mm. Lapin Kansa,
Pohjolan Osuuspankki ja Wetteri.

Kaikki Likiliikkeet löydät kootusti täältä

 

Likiliikkeen päätehtäviin kuuluu

- Rovaniemeläisten, takuulla paikallisten yritysten sekä yhteisöjen kilpailukyvyn ja markkinoilla toimimisen edistäminen 
- Paikallisuuden korostaminen markkinointiviestinnässä ja mainonnassa
- Puhutella kaupunkilaisia sekä täällä vierailevia suuntaamaan oma ostovoimansa paikallisiin yrityksiin
- Luoda jäsenyritysten kesken vahvaa verkostoa, jossa jäsenet hankkivat palvelut sekä tuotteet oman yrityksensä tarpeisiin paikalliselta,
omalta verkostoltaan. 

Meidän tiivis yhteistyömme yrittäjien kanssa tähtää siihen, että Rovaniemellä säilyisi monipuoliset yksityiset palvelut, jotka toimivat myös työnantajina tuhansille kaupunkilaisille. Kyseessä on jalostunut yrittäjäyhteistyöverkosto, joka on jo vakiinnuttanut jalansijansa Rovaniemen kaupunkilaisten keskuudessa. Likiliike herättää myös laajalti valtakunnallista mielenkiintoa eri kuntien ja kaupunkien keskuudessa.  

Kaupunkiimme sitoutuneet yrittäjät ja Business Rovaniemi ovat luoneet yhteisiä tavoitteita elinvoimaisuuden edistämiseksi. Likiliikkeen tavoitteena on jatkuvuus, palvelujen kehittäminen ja ennen kaikkea ostotottumusten muuttaminen. Pyrkimyksenä on, että niin tavalliset kuluttajat, matkailijat kuin julkisyhteisötkin löytäisivät paremmin paikalliset hankintalähteet. Likiliike vetoaa kasvavaan määrään arvokuluttajia ja haluaa herättää tunteita: rakkaudesta Rovaniemeen. 


Likiliike on Rovaniemen Yrittäjät ry:n itsenäinen alajaosto, jonka toimintaa ohjaa 6-8 -henkinen johtoryhmä puheenjohtajineen. Johtoryhmä valitaan vuosittain jäsenten keskuudesta sääntömääräisessä syyskokouksessa. 

Suosi paikallista! 

 

Lisätietoja toiminnasta ja jäsenyydestä:

 

Sari Poikajärvi-Mustonen
Likiliike johtoryhmän puheenjohtaja
Puh. 045-35 31 256 /Hässäkkä Homebakery
sari.poikajarvi-mustonen@likiliike.fi

likiliike.fi 

Likiliike Facebookissa
Likiliike Instagramissa

 

LIKILIIKE - PAIKALLISTA YHTEISTYÖVOIMAA

Likiliike edistää paikallisten yritysten liiketoimintaa tarjoten yhteisön, viestinnän, markkinoinnin, tuotteistuksen ja kehitystyön sekä yhteistyön mahdollisuuksia. Tarkoituksena on rikastuttaa kaupunkikuvaa ja sen elinvoimaa.

Likiliikkeen toimisto sijaitsee Business Rovaniemen tiloissa, aivan ydinkeskustassa, Ainonkatu 1:ssä.

Lue lisää
Aiheeseen liittyvät uutiset
 • 19.9.2022

  Maksuton koulutus yrityksille: Hybridityömallista kilpailuetua

  Työn joustava organisointi on noussut rekrytoinnin ja työnantajaimagon keskiöön. Mitä kaikkea hybridityöhönsiirtymisessä ja toimintatavan vakiinnuttamisessa tulee yrityksessä ottaa huomioon? Nyt alkavassa maksuttomassa koulutuksessa perehdytään hybridityömallin kehittämiseen asiantuntijavetoisesti, mutta käytännönläheisesti. Koulutuksen sisältöinä ovat esimerkiksi etätyön juridiikka, työhyvinvointi, etätyön johtaminen, vuorovaikutus ja viestintä.
 • 31.8.2022

  Rovaniemen Yrittäjät juhlistavat pyöreitä vuosia täyttäviä jäseniään

  Rovaniemen Yrittäjät ry on päättänyt juhlistaa niitä jäsenyrityksiään, joiden perustamisesta on kulunut pyöreitä vuosia. Juhlat vietetään yksityisen cocktail-tilaisuuden merkeissä perjantaina 2.9.2022 Santa´s Hotel Santa Clausissa.
 • 1.7.2022

  Istanbulin basaarien aidot maut Rovaniemen kävelykadulle

  Rovaniemen ravintolatarjonta kasvaa kasvamistaan. Tällä viikolla ovat saapuneet aidot turkkilaiset herkut kävelykadulle. Lordin aukiota vastapäätä avattu Santa´s Döner Kebab -ravintola tarjoilee aitoa turkkilaista, käsin kasattua ja vartaassa paistettua döneriä kebab-taitureiden vuosisatoja vanhoilla resepteillä ja valmistustavoilla. Ja aivan kuten Istanbulin ja Berliinin maailmankuuluissa kebab-paikoissa myös tässä rovaniemeläisravintolassa ykkösasia on lihan laatu.
 • 6.6.2022

  Rovaniemen keskustan elinvoima on pysynyt verraten hyvällä tasolla

  Elävät Kaupunkikeskustat ry:n Elinvoimalaskentaan 2022 osallistui yhteensä 37 kaupunkia. Tulosten mukaan koronapandemia on kurittanut pahimmin suurimpien kaupunkien keskustoja. Rovaniemi sijoittuu tässä joukossa verraten hyvin selvinneiden joukkoon.
 • 19.5.2022

  Sijoittautumisuutisia: Ensin Rovaniemelle tuli oululaislähtöinen Pannukakkutalo ja nyt ovensa avaa tamperelainen siipi- ja sporttiravintola Hook

  Rovaniemellä on nyt imua. Oulussa vuonna 2010 aloittanut Pannukakkutalo-ketju saapui Sampokeskukseen jo aiemmin tänä keväänä. Kesän 2022 tulokas on Tampereella vuodesta 1997 suosiota nauttinut ja sittemmin myös Helsinkiin, Turkuun ja Seinäjoelle laajentanut siipi- ja sporttiravintola Hook. Rovaniemen legendaarisen Lapinmaan ravintolakiinteistön kakkoskerrokseen sijoittuva ravintola Hook terasseineen aukeaa asiakkaille perjantaina 20. toukokuuta.
 • 17.5.2022

  Vetovoima- ja mainetutkimus: Yhteisöllisyys ja viihtyisä ympäristö ovat Rovaniemen valttikortit – Rovaniemen vetovoima korkealla vertailussa Suomen suurimpiin kaupunkeihin

  Rovaniemen vetovoiman tärkeimpinä osa-alueina korostuvat alueen yhteisöllisyys sekä ympäristön viihtyvyyteen liittyvät seikat. Tämä käy ilmi tutkimuksesta, joka selvitti käsityksiä Rovaniemestä asuin- ja kotipaikkana sekä kaupungin mainetta organisaationa. Vertailussa Suomen kymmeneen suurimpaan kaupunkiin Rovaniemi sijoittuu vetovoimaltaan kärkijoukkoon.
 • 12.5.2022

  Rovaniemi vetää vastuullisuuskeskustelua Euroopan muotoiluviikoilla

  Ensimmäinen Global Design Talks -tapahtuma järjestettiin Rovaniemen Arctic Design Weekillä maaliskuussa 2022. Nyt sarja saa jatkoa Münchenissa 17. toukokuuta sekä Barcelonassa ja Saint-Étiennessä 10. kesäkuuta. Kaikkien näiden dialogien moderaattorina toimii rovaniemeläinen Päivi Tahkokallio. Koko sarja toteutetaan myös online-tapahtumina, jolloin niitä seuraamaan pääsee ympäri Eurooppaa.
 • 12.5.2022

  Rovaniemellä edistetään osatyökykyisten työhön pääsyä: Työhönvalmentajat ovat tukeneet ja auttaneet töihin jo 30 henkilöä

  Osatyökykyinen on työkykyinen, kunhan hänelle muokataan tai löydetään sopiva työ. Tällainen tilanne koskettaa lähes jokaista suomalaista jossain vaiheessa elämää. Osa heistä on valitettavasti jäänyt palveluiden ulkopuolelle, vaikka heidän työkykyään voitaisiin kohentaa yksilöllisestä tarveselvityksestä lähtevällä kuntoutuksella. Rovaniemellä käynnissä oleva, Suomen pohjoisin Työkyky-ohjelman Työkyky käyttöön -hanke on tarttunut tähän haasteeseen.
 • 25.4.2022

  Rovaniemen Arctic Design Weekille on myönnetty Ekokompassi -ympäristösertifikaatti

  Maailman pohjoisimmalle muotoiluviikolle, Arctic Design Weekille on myönnetty Ekokompassi-ympäristösertifikaatti 22.4.2022. Auditointi toteutettiin ulkopuolisen asiantuntijan toimesta maaliskuussa 2022. Rovaniemellä järjestettävälle designviikolle myönnetty ympäristösertifikaatti on ensimmäinen muotoiluviikkojen kansainvälisessä verkostossa.
 • 21.4.2022

  Uusi, pehmeämpien arvojen henkilöstöpalvelutalo Arctic Career on aloittanut toimintansa Rovaniemellä

  Kolme naista, yhteinen unelma ja samat työelämän arvot. Nämä tekijät ovat synnyttäneet tänä keväänä Lappiin uuden ajan henkilöstöpalvelutalon, joka on sisäisesti ja ulkoisesti yrittäjiensä näköinen. Heidi Alarieston, Tuire Eilittän ja Jonna Saarisen yhteinen missio on tuoda henkilöstövuokrausbisnekseen toisenlaiset arvot. Ne ovat kiltteys, työnilo ja paikallisuus.
Lisää uutisia
Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava
Ota yhteyttä

Business Rovaniemi

Yrityskehittäjämme palvelevat kaupungin ydinkeskustassa.

Ainonkatu 1, 96200 ROVANIEMI,
2. kerros

Aukioloajat

Ma - Pe: 08:00 - 16:00

Kaikki tiedot