Tutustu yrittäjiin

Kiinnostavia yrittäjätarinoita

Kaupunkimme on täynnä innostavia yrittäjätarinoita sekä kiinnostavia yrityksiä, joista haluamme kertoa säännöllisesti. Kasvukaupunkina uudet ja jo pitkään toimineet yritykset luovat uutta ja nostavat yhteisömme elinvoimaisuutta. Anna tarinavinkki - me tartumme siihen mielellämme.

Lue lisää

Sijoittajien katseet kääntyvät nyt Suomen Lappiin

Rovaniemen Ounasvaara on maailmankin mittaluokassa ainutlaatuinen yhdistelmä erämaata ja kaupunkielämää. Kaupunki myy nyt alueelta tonttikokonaisuutta, joka tarjoaa sijoittajille upeat puitteet kansainväliseen matkailualan liiketoimintaan.

Lue lisää
Uniikki investointikohde Rovaniemellä

Ounasvaaran tonttikokonaisuus on kysytty kohde maailmanmarkkinoilla – matkailualan katse kääntyy nyt Suomen Lappiin

Rovaniemellä on tarjolla harvinainen mahdollisuus matkailuyrityksille ja sijoittajille, kun kaupunki myy luovutuskilpailun kautta Ounasvaaran rinteessä sijaitsevan tonttikokonaisuuden.

Lue koko artikkeli
Ajankohtaiset uutiset
 • 29.9.2022

  Apukassa investoidaan ja innovoidaan nyt Rovaniemen matkailuun isolla kädellä: Yli 7,5 miljoonan euron laajennukset valmistuivat vuosien 2021-22 aikana

  Vuonna 2017 avatussa Apukka Resortissa toimii ympärivuotisesti jo yli 20 ja sesonkina lähes sata työntekijää. Elämyksellisiä, uniikkeja majoitusyksikköjä on alueelle noussut lähes 90. Tästä kolmen paikallisen miehen omistamasta yrityksestä ei ainakaan rohkeutta ja luovuutta puutu. Kaikki ideat uniikeista revontulimajoituksista aktiviteetteihin ovat innovatiivisen tiimin omaa käsialaa. Yritystoimintaansa Apukka on ollut kehittämässä yhteistyössä myös Business Rovaniemen kanssa osallistuen muun muassa uusien Innovaatiopalveluiden kehittämistyöhön.
 • 19.9.2022

  Maksuton koulutus yrityksille: Hybridityömallista kilpailuetua

  Työn joustava organisointi on noussut rekrytoinnin ja työnantajaimagon keskiöön. Mitä kaikkea hybridityöhönsiirtymisessä ja toimintatavan vakiinnuttamisessa tulee yrityksessä ottaa huomioon? Nyt alkavassa maksuttomassa koulutuksessa perehdytään hybridityömallin kehittämiseen asiantuntijavetoisesti, mutta käytännönläheisesti. Koulutuksen sisältöinä ovat esimerkiksi etätyön juridiikka, työhyvinvointi, etätyön johtaminen, vuorovaikutus ja viestintä.
 • 31.8.2022

  Rovaniemen Yrittäjät juhlistavat pyöreitä vuosia täyttäviä jäseniään

  Rovaniemen Yrittäjät ry on päättänyt juhlistaa niitä jäsenyrityksiään, joiden perustamisesta on kulunut pyöreitä vuosia. Juhlat vietetään yksityisen cocktail-tilaisuuden merkeissä perjantaina 2.9.2022 Santa´s Hotel Santa Clausissa.
 • 1.7.2022

  Istanbulin basaarien aidot maut Rovaniemen kävelykadulle

  Rovaniemen ravintolatarjonta kasvaa kasvamistaan. Tällä viikolla ovat saapuneet aidot turkkilaiset herkut kävelykadulle. Lordin aukiota vastapäätä avattu Santa´s Döner Kebab -ravintola tarjoilee aitoa turkkilaista, käsin kasattua ja vartaassa paistettua döneriä kebab-taitureiden vuosisatoja vanhoilla resepteillä ja valmistustavoilla. Ja aivan kuten Istanbulin ja Berliinin maailmankuuluissa kebab-paikoissa myös tässä rovaniemeläisravintolassa ykkösasia on lihan laatu.
 • 6.6.2022

  Rovaniemen keskustan elinvoima on pysynyt verraten hyvällä tasolla

  Elävät Kaupunkikeskustat ry:n Elinvoimalaskentaan 2022 osallistui yhteensä 37 kaupunkia. Tulosten mukaan koronapandemia on kurittanut pahimmin suurimpien kaupunkien keskustoja. Rovaniemi sijoittuu tässä joukossa verraten hyvin selvinneiden joukkoon.
Lisää uutisia
Edellinen 1 2Seuraava