Bisnesvirittämö – Yksinyrittäjille sekä freelancereille suunnattu maksuton kasvuohjelma

Syksyllä Lapin alueella käynnistyy freelancereille ja yksinyrittäjille suunnattu maksuton Bisnesvirittämö -kasvuohjelma. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Lapin ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa.

Yksinyrittäjät ja freelancerit muodostavat suomalaisen yrittäjäkentän kivijalan, jota kevään muutokset ovat erityisesti horjuttaneet. Muutostilanteessa tarve kehittää omaa liiketoimintaa on kuitenkin entistäkin akuutimpi. Syksyllä starttaa maksuton Bisnesvirittämö -kasvuohjelma, joka on kehitetty auttamaan yksinyrittäjiä ja freelancereita uuteen normaaliin palattaessa.  

“Tämä voisi olla hyvä mahdollisuus Lapin pienyrittäjille, joilla on nyt keväällä vallinneen muutostilanteen vuoksi tarve kehittää liiketoimintaansa vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita”, sanoo Mirva Jokilehto Aava & Bangin Bisnesvirittämö -tiimistä.

Bisnesvirittämö -kasvuohjelma rakentuu kolmeen valmennusteemaan (liiketoiminnan kehittäminen, digitaalisuus sekä myynti ja markkinointi), joilla on yksi yhteinen tavoite: varmistaa, että valmennuksen osallistujilla on kasvuohjelman jälkeen kirkastettu liiketoimintamalli sekä osaamista viedä sen myyntiä, markkinointia ja toteutusta eteenpäin digitaalisten työkalujen avulla. Tärkeässä roolissa valmennuspäivien ja asiantuntijasparrauksen lisäksi on kanssayrittäjien vertaistuki uudessa tilanteessa. 

Valmentajien ammattitaidosta ja kasvuohjelman laadusta kertoo kevään 2020 Bisnesvirittämön osallistujien antama yleispalaute, jonka keskiarvoksi tuli erinomainen 4,6 / 5. Eräs osallistuja kuvasi Bisnesvirittämöä seuraavasti: 

“Olen edelleen täysin ällikällä lyöty siitä, miten tehokasta ja intohimoista tämä koulutus on. odotan joka aamu kärsimättömänä sitä, että koulutus alkaa. Eli ei kehitysehdotuksia! Tämä ei ole hyvä, vaan tämä on loistava koulutus!”

Ohjelma starttaa elokuussa 2020 ja mukaan otetaan 20 yksinyrittäjää tai freelanceria. Kokonaisuus on osallistujille täysin maksuton. Hakeminen tapahtuu osoitteessa bang.fi/bisnesvirittamo

LUE LISÄÄ:
https://bang-markkinointikiihdyttamo.attract.reachmee.com/jobs/23-maksuton-kasvuohjelma-lapin-bisnesvirittamo