Arctic Design Weekin uusi tuottaja ottaa mallia maailmalta

”Kehitämme Rovaniemen muotoiluviikon bisnessisältöjä sekä ohjelmiston monimuotoisuutta suurelle yleisölle”

Arctic Design Week järjestetään Rovaniemellä jo 12. kerran maaliskuussa 2020. Maailman pohjoisimman muotoiluviikon teemana on tällä kertaa ”Recreate”.

Viikon tuottajana on 5.8.2019 aloittanut KTM Taina Torvela, joka vastaa myös Arctic Design Capital Rovaniemi -brändin kehittämisestä Rovaniemen Kehitys Oy:ssä.  Torvela on muotoilun ja markkinointiviestinnän ammattilainen, joka on muun muassa johtanut 18 vuotta brändijohtamiseen, konseptointiin ja palvelumuotoiluun erikoistunutta mainostoimistoa.

”ADW tuo yhteen muotoilun ammattilaisia, kehittäjiä ja opiskelijoita, esittelee uusia ilmiöitä, tuoreinta tutkimustietoa ja trendejä. Jatkossa sen tulee luoda entistä enemmän merkityksiä elinkeinoelämälle, kaupunkilaisille ja matkailijoille.  Näin ADW voi kehittyä innovoivaksi kehitysalustaksi muotoilun hyödyntämiseksi liiketoiminnassa”, visioi Torvela.

Uusi tuottaja haluaa jalostaa Rovaniemen tapahtumaviikkoa kansainvälisten Design Week -konseptien tapaan kohti arktisten toimijoiden ja liike-elämän designfoorumia sekä vetovoimaista, suurta yleisöä kiinnostavaa festivaalia.

ADW toteutetaan yhteistyössä Lapin Yliopiston, Lapin Ammattikorkeakoulun, yhteisöjen ja elinkeinoelämän   kanssa.  Perusrahoituksesta vastaa Rovaniemen kaupunki. Arctic Design Week on osa kansainvälistä World Design Week -verkostoa.

Arctic Design Week
16.-22.3.2020, Rovaniemi
www.arcticdesignweek.fi

LISÄTIETOJA:
Taina Torvela puh. 040 135 0361  / 0400 291 844
taina.torvela@businessrovaniemi.fi